Op zaterdag 13 april worden er vanaf 16.00 uur palmpaasstokken gemaakt in de Paaskerk, Augustinuspark 1 en in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Alle kinderen en hun ouders of begeleiders zijn van harte >welkom. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal van Palmpasen.
Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop kan wie dat wil blijven eten.
Wie mee wil doen, kan zich opgeven bij Dorien Keus, dorienkeus@gmail.com.
Opgeven vóór vrijdag 12 april.

Alle activiteiten rond Palmpasen en Pasen bij u in de buurt zijn te vinden op de website Pasen020.nl/ : palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken.

Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.


Dit zegt de Heer: Wees niet bang, mijn dienaar, die ik heb uitgekozen. Ik zal water uitgieten op dorstige grond, waterstromen over het droge land. Ik zal mijn geest uitgieten over jou.

Js 44:1-5

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >