Op zaterdag 13 april worden er vanaf 16.00 uur palmpaasstokken gemaakt in de Paaskerk, Augustinuspark 1 en in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a. Alle kinderen en hun ouders of begeleiders zijn van harte >welkom. Met elkaar worden de palmpaasstokken, stokken in de vorm van een kruis, versierd met paaseitjes, snoepjes, rozijntjes, buxustakjes, gekleurd papier en een broodhaantje. Elke versiering vertelt een stukje van het verhaal van Palmpasen.
Tijdens het knutselen krijgen de kinderen uitleg. En na afloop kan wie dat wil blijven eten.
Wie mee wil doen, kan zich opgeven bij Dorien Keus, dorienkeus@gmail.com.
Opgeven vóór vrijdag 12 april.

Alle activiteiten rond Palmpasen en Pasen bij u in de buurt zijn te vinden op de website Pasen020.nl/ : palmpaasstokken maken, passiemuziek luisteren, paasvieringen zoeken.

Pasen020.nl is een campagne van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.


Jezus vroeg aan de blinde: ?Wat wilt u dat ik voor u doe?? Hij antwoordde: ?Rabboeni, zorg dat ik weer kan zien.? Jezus zei tegen hem: ?Ga heen, uw geloof heeft u gered.? En meteen kon hij weer zien en hij volgde hem op zijn weg.

Mc 10:46-52

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >