Afgelopen jaar verscheen het tweede boek van Werner Pieterse: Waar ik je zoek. Verhalen van zwervers, koningen, moeder en kind. De grootste bijbelverhalen met beelden en korte toelichtingen staan hierin verteld.

Alles begint in een tuin. Twee mensen en God – waar ben je? Op harde grond roept God zijn mensen om op weg te gaan. Met de groep zwervers trekt hij de woestijn door, op zoek naar nieuw land. Daar bevechten warlords en koningen hun vijanden, en elkaar, bouwen paleizen en tempels. God blijft zoeken, roepen. Een moeder, een kind, nieuw begin. Steeds weer.

Het boek wordt ‘langzaam’ gelezen in drie avonden met volop ruimte voor vragen en gesprek over vooraf gelezen passages.

Iedereen is welkom op woensdag 2, 16 en 30 oktober,  20.00 – 21.30 uur, Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1. Kijk voor meer informatie op www.wernerpieterse.nl of stuur een e-mail naar ds. Werner Pieterse, stadsdominee@wernerpieterse.nl


Paulus schreef: Geprezen zij God die ons in al onze ellende moed geeft, zodat wij door de troost die wijzelf van God ontvangen, anderen in al hun ellende moed kunnen geven.

2 Kor 1:3-7

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >