v.l.n.r. Anja-Susann Hammer, Eric van der Wel en Susanne Niesporek

Op zondag 27 januari wordt in de Kruiskerk het eerste koffieconcert van dit kalenderjaar gehouden. Het programma wordt verzorgd door het bekende strijktrio Amsterdam-Berlijn, dat al twee keer eerder in de Kruiskerk te horen was.
Het concert begint om 12.00 uur en duurt een uur.
Vrije toegang, na afloop wordt een gift gevraagd.

Het strijktrio Amsterdam-Berlijn bestaat uit Susanne Niesporek (viool, lid KCO), Eric van der Wel (altviool, oud-lid KCO) en Anja-Susann Hammer (cello, Berlijn). Alle drie hebben ze een grote liefde voor kamermuziek. Deze keer hebben ze een programma samengesteld op de grens van classicisme en romantiek. Van Ludwig van Beethoven wordt het vierde strijktrio gespeeld (Opus 9/2 in D-groot), een werk geschreven op de grens van de 18e en 19e eeuw. Franz Schubert schreef twintig jaar later, 20 jaar oud, een strijktrio in Bes-groot (D 581) vol prachtig zingende en virtuoos dansende melodieën.


Jezus zegt: Iedereen die alles heeft achtergelaten omwille van mij en het evangelie, zal in deze tijd het honderdvoudige ontvangen, gepaard met vervolging, en in de tijd die komt het eeuwige leven.

Mc 10:17-30

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >