Je kunt altijd opnieuw beginnen

Dat is de slogan van de Paascampagne voor de website Pasen020.nl van dit jaar. Vanaf half maart wordt de campagne actief uitgezet op sociale media en offline kanalen zoals buitenreclame en advertentie in de plaatselijke kranten en staat de nieuwe Pasen020 website online.

Voor Amstelveen-Buitenveldert komt er een gezamenlijke folder met de activiteiten in onze kerken rond Pasen. En ds. Werner Pieterse verstuurd als stadsdominee een paasgroet naar medewerkers van organisaties uit het sociaal domein in Amstelveen.

In de kerken komen posters te liggen die ingekleurd en achter het raam gehangen kunnen worden. Zo komen we het campagnebeeld overal tegen in Amstelveen en Amsterdam. In de kerken, bij de mensen thuis, in het buurthuis, sportclub of supermarkt. De mooist gekleurde poster wint een toepasselijke paasprijs.

Zelf activiteiten op Pasen020.nl promoten? Upload ze direct.

De campagne is een initiatief van de Protestantse Kerk Amsterdam, de Evangelisch Lutherse Gemeente Amsterdam en de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.


Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest.

Rom 15:7-13

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >