Op zondagmiddag 28 april om 12.00 uur vindt in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1, het laatste koffieconcert van dit seizoen plaats. Dit keer speelt de organist Gonny van der Maten. Het afwisselende programma bestaat uit werken van Distler, Mozart, Kee, Bach, Umbreit, Homilius en Pepping.
De toegang is gratis.

 

Het werk van Gonny van der Maten (oud leerling van Marinus Metz) bestrijkt inmiddels vele terreinen. Zij is concertorganist, cantor-organist, dirigent en docent. Daarnaast componeert zij en draagt zij teksten voor.
Gonny van der Maten werd geboren in Amsterdam, waar zij ook haar orgel- en kerkmuziekopleiding aan het Sweelinck Conservatorium volgde, met als orgelhoofdvakdocent Albert de Klerk (Uitvoerend Musicus cum laude), Aanvullende studies waren Kerkmuziek, Improvisatie (Conservatorium Arnhem) en koordirectie (applicatie-opleiding Conservatorium Utrecht)
Momenteel is zij cantor-organist van de Oude Kerk in Soest, een uitgebreide muzikale functie, waarin zij verantwoordelijk is voor de muziek in de Oude Kerk in brede zin. Zij leidt daarbij de Cantorij van de Oude Kerk, bespeelt het historische Van Gruisen/Van Oeckelenorgel.


Houd de gastvrijheid in ere, want zo hebben sommigen zonder het te weten engelen ontvangen.

Heb 13:1-8

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >