Maandagavond (20/1) trapt AmstelveenSpreekt het nieuwe jaar in stijl af. Filosoof Gerko Tempelman deelt onder de titel ‘Dit word jouw jaar’ zijn visie op goede voornemens, de zin en onzin ervan en ‘echt willen wat je wilt’.
Dit is al weer het 5e event van AmstelveenSpreekt, een initiatief dat iedere maand in boekhandel Venstra verrassende events organiseert voor en door Amstelveners over boeiende en actuele thema’s.
Laat je inspireren en discussieer mee op maandagavond 20 januari van 18.00 uur tot 19.15 uur in boekhandel Venstra. Inloop vanaf 17.30 uur. Toegang: € 5,00 incl. koffie/thee en drankje.
Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een drankje elkaar te ontmoeten en te proosten op het nieuwe jaar.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.amstelveenspreekt.nl.

Stichting Stadsverhalen maakt ruimte voor luisteren en vertellen. In bijeenkomsten vol creativiteit verbinden we verhalen uit onze religieuze tradities met verhalen van gewone mensen van vandaag de dag. Omdat we geloven dat iedereen iets te vertellen heeft. Stichting Stadsverhalen wil de rijkdom van verhalen opzoeken en met elkaar delen. Wij geloven dat je met elkaars verhalen de ander en jezelf beter leert kennen. Ieder verhaal nodigt uit tot meer vertellen. Het is geen waarheid, maar stelt een vraag.

Voortgekomen uit de Protestantse Kerk in Amstelveen vertellen we graag verhalen uit de Christelijke en Joodse tradities. Maar we laten ons graag verrassen door andere verhalen. Hoe meer hoe beter. Kom luisteren, kom vertellen.


Eens zal de dag komen dat volken zullen samenstromen en zeggen: ?Laten we optrekken naar de berg van de Heer. Hij zal ons de weg wijzen, en wij zullen zijn paden bewandelen.? Dan zullen zij hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen.

Mi 4:1-3

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >