Aanstaande zondag 3 november is er een meditatieve viering met liederen uit Taizé.

We nodigen je van harte uit voor deze viering die zal worden gehouden in de Paaskerk, Augustinuspark 1 te Amstelveen. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen in het benedenhuis en een kopje koffie of thee drinken. Om 19.30 u beginnen we met het inzingen van enkele liederen. Hierna gaan we naar de kerkzaal voor de viering.

Hier vind je de orde van dienst > van deze viering.

Het thema is: De achtste dag
De achtste dag, maar die bestaat toch niet? We hebben er toch maar zeven? Ach je kunt natuurlijk verder tellen, dan wordt de eerste dag de achtste. Maar het blijft een dag die over het randje van de tijd valt, een dag die helemaal nieuw is, een nieuwe tijd die aanbreekt. Op zo’n moment kun je misschien wel verder kijken dan je eigen blikveld. Dan gaan je ogen open voor een glimp van de eeuwigheid.

De muziek wordt verzorgd door een live ensemble bestaande uit Linde Dorenbos, Evelien Groot en Marion Velten o.l.v. Vincent Dorenbos.
Na afloop is er gelegenheid voor een gesprek of een gebed in de stiltehoek; in het benedenhuis kun je napraten met een drankje en een zoutje.

Graag tot zondag.

Met hartelijke groet,

Esther Velten


Jezus zegt: De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.

Lc 10:1-9

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >