Wat hebben Reve, een tuincentrum en Hooglied met elkaar te maken? Zondagmiddag 24 januari om 15.30 uur is het te horen! Een gepassioneerd optreden in de Paaskerk met de mooiste Bijbelse poëzie, gezongen door Alegria en voorgedragen door Werner Pieterse en Matthijs den Hollander. Een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom. Gelegenheid om daarna met elkaar het glas te heffen.

Oosterse liefdespoëzie met de geur van sandelhout en de sfeer van duizend-en-één-nacht, maar ook een spiritueel lied over de verhouding tussen God en mens. Hooglied heeft beide kanten in zich.

Het inspireerde Nico Ph. Hovius tot de compositie Song of Solomon.

Zinnenprikkelende teksten, een groot koor, op en top Hovius-muziek, saxofoonklanken van Jenny Stoeckart…..

Alle reden om zondagmiddag naar het optreden van Alegría in de Paaskerk te komen luisteren.

Stadsdominee Werner Pieterse en stadsdichter Matthijs den Hollander geven met hun voordracht een eigen kleur aan de middag.

Een uur met passie! Om het met de dichter van Hooglied te zeggen: kom, mijn liefste!

Een vrijwillige bijdrage na afloop is welkom. Gelegenheid om daarna met elkaar het glas te heffen.

foto banner: pvc-kb.blogspot.com

Jezus zegt: Iedereen die alles heeft achtergelaten omwille van mij en het evangelie, zal in deze tijd het honderdvoudige ontvangen, gepaard met vervolging, en in de tijd die komt het eeuwige leven.

Mc 10:17-30

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >