Simson is een hele sterke man, die ervoor moet zorgen dat Israël verlost wordt van de Filistijnen. Hij is zo sterk, dat hij in zijn eentje tegen heel veel mensen tegelijkertijd kan vechten. Niemand weet hoe het kan dat Simson zo sterk is. Dat is een goed bewaard geheim tussen hem, zijn moeder en God. Maar de Filistijnen zijn vastbesloten erachter te komen waar zijn kracht vandaan komt, zodat ze Simson kunnen stoppen. Zou dat lukken?

Beleef het verhaal op zondag 10 maart tijdens Kliederkerk in de Paaskerk, van 16.00 tot 18.15 uur (inclusief eten).
Opgeven kan tot en met donderdag 7 maart bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Kliederkerk is voor kinderen van 4 – 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.


Dit zegt de Heer: Wees niet bang, mijn dienaar, die ik heb uitgekozen. Ik zal water uitgieten op dorstige grond, waterstromen over het droge land. Ik zal mijn geest uitgieten over jou.

Js 44:1-5

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >