Kledinginzameling voor Mensen in Nood verplaatst naar 24 oktober.

Sam’s Kledinginzameling voor Mensen in Nood gaat zaterdag 18 april a.s. in Amstelveen niet door vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.
De Kledinginzameling wordt nu, als de omstandigheden het toelaten, gehouden op zaterdag 24 oktober a.s. Tegen die tijd volgt nadere informatie.
We hopen dat u voor het goede doel uw gesorteerde kleding tot die tijd wilt bewaren.
Wilt u de kleding eerder aan Mensen in Nood doneren, dan kunt u de dichtgeknoopte zakken in de kledingcontainer bij de R.-K. kerk in Nes aan de Amstel achterlaten.


Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood op zaterdag 18 april 09.30 – 12.00 uur: de bekende jaarlijkse gecertificeerde Kledinginzameling voor het goede doel.
Geef uw kleding en schoenen een tweede leven en steun hiermee tevens een urgent project!

Graag nemen we uw kleding (schoon en draagbaar), schoenen, en huishoudtextiel (handdoeken, gordijnen etc.) in ontvangst in gesloten zakken of dozen. Ook brillen zijn welkom (apart afgeven). Inzamelpunten op 18 april: Paaskerk, Urbanuskerk (Bovenkerk), Kruiskerk, Titus Brandsmakerk, Augustinuskerk, Pelgrimskerk (Buitenveldert).
De geldelijke opbrengst is bestemd voor ca. 5.000 mensen in zuidoost Ethiopië. Dit project ondersteunt hen in het vreedzaam dagelijks samenleven van twee etnische groepen door levering van zaden, herstel en aanleg van watervoorraadbassins en opstarten van irrigatie.
Voor meer informatie: Mareke Kniep, 020- 6435765. Zie ook www.samskledingactie.nl.


Jezus zegt: Heb je vijanden lief en bid voor wie jullie vervolgen, alleen dan zijn jullie werkelijk kinderen van je Vader in de hemel. Wees dus volmaakt, zoals jullie hemelse Vader volmaakt is.

Mt 5:44-48

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >