Op zondag 2 juni is er om 12.00 uur een koffieconcert in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a in Amstelveen, verzorgt door enkele eindexamenleerlingen van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.
Vanaf 11.30 uur is iedereen welkom. Het concert duurt een uur.
De toegang is vrij. Na afloop is er een collecte bij de deur.

In juni zijn aan het conservatorium de examens en de studenten bereiden zich er graag goed op voor. Een van de manieren om dat te doen zijn optredens voor publiek. De studenten die in dit koffieconcert een indruk van hun muzikale geven zijn de cellisten Maria Cadenas Rodriguez en Falou Lansink, en verder Rutger Jansen (piano) en Valentine Blangé (viool). In verschillende combinaties laten ze een celloconcert van Emil Hartmann en een pianotrio van Dmitri Shostakovitsj  horen. Daarnaast horen we solo een cellosuite van Bach, een virtuoze vioolcaprice van Joey Roukens en de weergaloze pianotoccata van Sergej Prokofjev.


Jezus zegt: Iedereen die alles heeft achtergelaten omwille van mij en het evangelie, zal in deze tijd het honderdvoudige ontvangen, gepaard met vervolging, en in de tijd die komt het eeuwige leven.

Mc 10:17-30

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >