Op zaterdagavond 1 december om 20.00 uur geven koor en orkest van het Bach Ensemble Amsterdam een concert met drie adventscantates van Johann Sebastian Bach in de Kruiskerk Amstelveen.
De kerk is open vanaf 19.30 uur.
De toegang bedraagt € 17,50 (jongeren, studenten en Amstelveenpas € 15).
Kaartverkoop aan de ingang van de kerk (er is geen pin-mogelijkheid) en online via www.bachensembleamsterdam.nl.

Het Bach Ensemble Amsterdam bestaat uit een koor en orkest van zeer goede amateurmusici, waarvan de strijkers, de blazers en de zangers intensief gecoacht worden door vooraanstaande professionele musici. Zo goed mogelijk vertolken zij barokmuziek op een authentieke en historisch verantwoorde manier.
Op 1 december worden de adventscantates Nun komm, der Heiden Heiland I (BWV 61), Nun komm, der Heiden Heiland II (BWV 62) en Schwingt freudig euch empor (BWV 36) uitgevoerd.
Medewerking verlenen de sopraan Titia van Heijst, de alt Eske Tibben, de tenor Adriaan de Koster en de bas Michiel Meijer.


Dit zegt de Heer: Wees niet bang, mijn dienaar, die ik heb uitgekozen. Ik zal water uitgieten op dorstige grond, waterstromen over het droge land. Ik zal mijn geest uitgieten over jou.

Js 44:1-5

Geef ruimhartig aan Kerkbalans!

Actie Kerkbalans 2019 is gestart.
Er gebeurt veel moois in de kerk. Waardevolle gesprekken, inspirerende diensten en uiteenlopende activiteiten. Lees verder >