Op zaterdagavond 1 december om 20.00 uur geven koor en orkest van het Bach Ensemble Amsterdam een concert met drie adventscantates van Johann Sebastian Bach in de Kruiskerk Amstelveen.
De kerk is open vanaf 19.30 uur.
De toegang bedraagt € 17,50 (jongeren, studenten en Amstelveenpas € 15).
Kaartverkoop aan de ingang van de kerk (er is geen pin-mogelijkheid) en online via www.bachensembleamsterdam.nl.

Het Bach Ensemble Amsterdam bestaat uit een koor en orkest van zeer goede amateurmusici, waarvan de strijkers, de blazers en de zangers intensief gecoacht worden door vooraanstaande professionele musici. Zo goed mogelijk vertolken zij barokmuziek op een authentieke en historisch verantwoorde manier.
Op 1 december worden de adventscantates Nun komm, der Heiden Heiland I (BWV 61), Nun komm, der Heiden Heiland II (BWV 62) en Schwingt freudig euch empor (BWV 36) uitgevoerd.
Medewerking verlenen de sopraan Titia van Heijst, de alt Eske Tibben, de tenor Adriaan de Koster en de bas Michiel Meijer.


Jezus vroeg aan de blinde: ?Wat wilt u dat ik voor u doe?? Hij antwoordde: ?Rabboeni, zorg dat ik weer kan zien.? Jezus zei tegen hem: ?Ga heen, uw geloof heeft u gered.? En meteen kon hij weer zien en hij volgde hem op zijn weg.

Mc 10:46-52

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >