A Starry Story Night in Boekhandel Venstra

Op maandag 16 december vindt het 4e event van AmstelveenSpreekt plaats in Boekhandel Venstra Amstelveen, Stadsplein 102. Dit keer organiseert Stichting Stadverhalen een event over Kerst: het kerstverhaal, kerststal, kerstmuziek, een kerstgedicht. Er is ruimte voor het oude en het nieuwe kerstverhaal. Vanaf 6 december is er in de winkel een kerstwensboom waar iedereen een kerstwens in kan hangen. Op 16 december zal er een in vervulling gaan.

Iedereen is van harte welkom. Aanvang 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.amstelveenspreekt.nl.

Stichting Stadsverhalen maakt ruimte voor luisteren en vertellen. In bijeenkomsten vol creativiteit verbinden we verhalen uit onze religieuze tradities met verhalen van gewone mensen van vandaag de dag. Omdat we geloven dat iedereen iets te vertellen heeft. Stichting Stadsverhalen wil de rijkdom van verhalen opzoeken en met elkaar delen. Wij geloven dat je met elkaars verhalen de ander en jezelf beter leert kennen. Ieder verhaal nodigt uit tot meer vertellen. Het is geen waarheid, maar stelt een vraag.

Voortgekomen uit de Protestantse Kerk in Amstelveen vertellen we graag verhalen uit de Christelijke en Joodse tradities. Maar we laten ons graag verrassen door andere verhalen. Hoe meer hoe beter. Kom luisteren, kom vertellen.


Paulus zei: Herinner de woorden van de Heer Jezus, die gezegd heeft: ?Geven maakt gelukkiger dan ontvangen.?

Hnd 20:17-38

Beleidsplan 2019 – 2025

Met twee bijlagen:
bijlage 1. financiën, personeel en gebouwen
bijlage 2. verwerking van de opmerkingen van gemeenteleden op het concept beleidsplan
Lees verder >